Skip to:

Ceafă de porc glazurată cu miere
-
00 Mins
Timp de gătire
-
0 Mins
Gata în
Ingrediente
- 1 kilogram ceafă de porc
- 1 pachet condimente pentru grătar
- 100 ml Ketchup picant Hellmann's
- 3 linguri miere
- 2 linguri muștar franțuzesc cu semințe de muștar
- 10 grame ghimbir ras
- 1 lingură boia afumată
- Hellmann's sos Barbeque
Made With
Mod de preparare
-
Tăiați carnea în felii groase, de un centimetru. Dacă feliile sunt prea mari, le puteți tăia în jumătate.
-
Într-un castron, amestecați mierea, boiaua de ardei afumată, muștarul, ketchup-ul Hellmann’s, ghimbirul și condimentul pentru grătar . Amestecați fripturile tăiate cu marinada pregătită. Puneți carnea la frigider pentru cel puțin 12 ore.
-
Frigeți ceafa de porc la grătar pe tăvi de aluminiu la temperatură medie, aproximativ 20 de minute, de preferintă acoperită. Întoarceți carnea din când în când și ungeți-o cu condimentul rămas până când carnea este moale și glazura începe să se caramelizeze ușor la suprafață. Serviți cu sos Hellmann's BBQ.
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!