Ceafă de porc glazurată cu miere

Ceafă de porc glazurată cu miere

Ceafă de porc marinată cu miere și muștar. O rețeta perfectă pentru grătar.
  • 00 Mins

    Timp de gătire

  • 0 Mins

    Gata în


  • 1 kilogram ceafă de porc
  • 1 pachet condimente pentru grătar
  • 100 ml Ketchup picant Hellmann's
  • 3 linguri miere
  • 2 linguri muștar franțuzesc cu semințe de muștar
  • 10 grame ghimbir ras
  • 1 lingură boia afumată
  • Hellmann's sos Barbeque

  1. Tăiați carnea în felii groase, de un centimetru. Dacă feliile sunt prea mari, le puteți tăia în jumătate.

  2. Într-un castron, amestecați mierea, boiaua de ardei afumată, muștarul, ketchup-ul Hellmann’s, ghimbirul și condimentul pentru grătar . Amestecați fripturile tăiate cu marinada pregătită. Puneți carnea la frigider pentru cel puțin 12 ore.

  3. Frigeți ceafa de porc la grătar pe tăvi de aluminiu la temperatură medie, aproximativ 20 de minute, de preferintă acoperită. Întoarceți carnea din când în când și ungeți-o cu condimentul rămas până când carnea este moale și glazura începe să se caramelizeze ușor la suprafață. Serviți cu sos Hellmann's BBQ.