Skip to:

Coaste la grătar cu sos de maioneză
-
30 Mins
Timp de gătire
-
45 Mins
Gata în
Ingrediente
- coaste de porc
- piper cayenne
- boia afumata
- mirodenii chinezesti “5 arome”
- piper
- ulei de masline
- zahar granulat
- sos de soia
- suc de ananas
- otet de orez
- usturoi, pisat
- frunze de coriandru
- Maioneza Hellmann's Original
Made With
Mod de preparare
-
Presara un varf de mirodenii peste coastele de porc: piperul cayenne, boia afumata, mirodeniile chinezesti “5 arome” si piperul.
-
Aseaza coastele pe gratarul incins.
-
Pe aragaz, pune intr-o oala cateva lingurite de ulei de masile si adauga zaharul granulat. Amesteca usor pana cand zaharul se topeste iar amestecul capata o culoare intunecata. Opreste focul si adauga sosul de soia, sucul de ananas si otetul de orez. Dupa ce sosul s-a intarit putin, pune oala din nou pe foc si adauga usturoiul pisat. Asteapta pana cand sosul se va ingrosa si va prinde o culoare inchisa, va avea o textura usor caramelizata.
-
Toarna amestecul caramelizat peste coastele de pe gratar, sau foloseste o pensula pentru a intinde sosul pe carne.
-
Dupa ce le scoti de pe gratar, poti presara cateva frunze de coriandru proaspat, pentru un plus de aroma.
-
Serveste cu sosul Original de Maioneza Hellmann's si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!