Copănele la cuptor

 Copănele la cuptor

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
30 Minutes
Hp Icon two
30 Minutes
Hp Icon 3
30 Minutes
wertyu Image
  • 4 copănele de pui
  • 1 ceapă roșie, mare
  • 1 cartof dulce
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • câteva buchete mici de broccoli
  • un zucchini
  • 1 cartof alb
  • 1 lime
  • ulei de măsline
  • maioneză Hellmann’s
Recipe Images
  1. Unge copănelele de pui cu ulei de măsline, sare și piper.

  2. Spală, curăță și taie legumele, amestecă-le si pe ele cu ulei de măsline, sare si piper după bunul gust și pune-le într-o tavă la cuptor împreună cu copănelele, timp de 30 de minute.

  3. Servește cu câteva fire de rozmarin, câțiva stropi fresh de lime, alături de o sosieră de maioneză Hellmann’s.