Frigarui cu sos barbecue

Frigărui fripte la grătar

Totul e mai bun pe grătar. Legumele fripte, carnea în crustă delicioasă, știi ce ușor e să faci pe plac oricărui mofturos? Grătar cu bun gust, gătește cu Hellmann’s.
  • 20 Mins

    Timp de gătire

  • 25 Mins

    Gata în


  • piept de pui dezosat sau piept de porc dezosat
  • ardei jalapeno
  • ceapa
  • ardei gras galben si rosu
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • piper cayenne
  • ulei de masline
  • sos maioneza Hellmann's Original
  • sos ketchup Hellmann's
  • sos mustar Hellmann's

  1. Marineaza carnea inainte cu minim 2 ore de a o pune pe gratar. Intr-o punga adauga carnea, cateva linguri de ulei de masline, sare, piper, piper cayenne, cimbru. Lasa carnea la frigider.

  2. Dupa ce s-a marinat, scoate carnea de la frigider si apoi o tai in cubulete egale.

  3. Taie in fasii patrate ceapa, ardeiul jalapeno si ardeiul gras. Alterneaza pe un bat de frigarui carne, ceapa, ardei gras rosu si verde, si ardei jalapeno, atat cat incape pe un bat.

  4. Aseaza frigaruile pe gratar, pana se rumenesc.

  5. Serveste cu sosul de maioneza Hellmann's, ketckup si / sau mustar si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!