Frigărui de pui în stil mexican

Frigărui de pui în stil mexican

  • 00 Mins

    Timp de gătire

  • 0 Mins

    Gata în


  • 8 bucăti ciocănele de pui
  • 2 linguri condimente pentru grătar
  • 4 linguri Sos Hellmann's Garlic & Herb
  • 1 bucată ardei roşu
  • 1 bucată ardei verde
  • 2 bucăți ceapă roşie
  • 100 de grame măsline verzi
  • 3 căței de usturoi
  • 1 lămâie verde
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri semințe de coriandru

  1. Spălați și uscați puiul. Apoi scoateți oasele și tendoanele. Tăiați carnea în bucăți mai mici.

  2. Tăiați ardeii și ceapa în bucăți de 2 cm.

  3. Puneți măslinele, usturoiul, uleiul de măsline și condimentele într-un castron . Amestecați totul pană se omogenizează.

  4. Se prăjește coriandrul într-o tigaie uscată și se adaugă la marinadă. Ungeți bucățile de carne în pastă și apoi plasați-le pe bețișoare, alternând cu legumele.

  5. Puneți frigăruile pregătite pe grătarul preîncălzit și coaceți timp de 15 minute, întorcându-le din când în când. Când este gata, stropiți cu suc de lămâie și serviți cu sos Hellmann's Garlic & Herb.