Skip to:
Piept de pui cu legume bine fripte
PREGĂTIRE
20 Minutes
GĂTIRE
20 Minutes
PENTRU
20 Minutes
- 1 piept de pui mare, dezosat
- ciuperci champignon
- 1 zucchini
- 1 ardei kapia rosu
- 1 ceapa
- 1 capatana de usturoi
- rosii cherry
- ketchup Hellmann's
- busuioc
- cimbru
- sare
- piper
- ulei de masline
-
Taie legumele pentru a putea fi puse pe gratar: ciupercile, ardeiul kapia, ceapa, capatana de usturoi, dovlecelul zucchini. Rosiile cherry pot fi puse intregi pe gratar, nu trebuie sa le tai.
-
Unge pieptul de pui cu putin ulei de masline, si adauga un varf de sare, piper si cimbru pe toate partile, condimenteaza bine.
-
Aseaza legumele si pieptul de pui pe gratar, pana se rumenesc.
-
Odata ce carnea este gata, poti aseza toate ingredientele intr-o oala de fonta, si poti taia pieptul de pui in fasii egale, pentru o servire mai usoara. Presara si cateva frunze de busuioc proaspat, pentru un gust mai bun!
-
Serveste cu sosul ketchup de la Hellmann's si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!