Piept de pui marinat la grătar

Piept de pui marinat la grătar

Piept de pui picant marinat în vin,usturoi și sos BBQ.
  • 00 Mins

    Timp de gătire

  • 0 Mins

    Gata în


  • 5 bucăți piept de pui, 160 g fiecare
  • 200 ml vin
  • 180 g sos Hellmann's BBQ
  • 80 g miere
  • 50 g ulei de floarea-soarelui
  • 50 g muștar
  • 2 linguri usturoi pisat
  • 1 lingură boia afumată
  • 1 linguriță praf de chili

Made With


  1. Tăiați fiecare piept de pui în jumătate (fluture).

  2. Într-un castron mare adăugați toate ingredientele și amestecați bine.

  3. Așezați fileurile de pui pe suprafața de lucru și condimentați cu sare și piper.

  4. Așezați fileurile de pui în marinadă și dați la frigider timp de cel puțin 6 ore sau peste noapte.

  5. A doua zi, scurgeți bine și frigeți pe grătar timp de 5-8 minute pe fiecare parte.