Skip to:

Piept de pui marinat la grătar
Piept de pui picant marinat în vin,usturoi și sos BBQ.
-
00 Mins
Timp de gătire
-
0 Mins
Gata în
Ingrediente
- 5 bucăți piept de pui, 160 g fiecare
- 200 ml vin
- 180 g sos Hellmann's BBQ
- 80 g miere
- 50 g ulei de floarea-soarelui
- 50 g muștar
- 2 linguri usturoi pisat
- 1 lingură boia afumată
- 1 linguriță praf de chili
Made With
Mod de preparare
-
Tăiați fiecare piept de pui în jumătate (fluture).
-
Într-un castron mare adăugați toate ingredientele și amestecați bine.
-
Așezați fileurile de pui pe suprafața de lucru și condimentați cu sare și piper.
-
Așezați fileurile de pui în marinadă și dați la frigider timp de cel puțin 6 ore sau peste noapte.
-
A doua zi, scurgeți bine și frigeți pe grătar timp de 5-8 minute pe fiecare parte.
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!