Skip to:
PUI LA CUPTOR, CARTOFI ȘI MIRODENII
PREGĂTIRE
30 Minutes
GĂTIRE
30 Minutes
PENTRU
30 Minutes
- 2 copane si 2 pulpe de pui
- 3-4 cartofi medii
- coacaze
- 2 morcovi
- 3-4 catei de usturoi
- lamaie
- sare
- piper
- Original Barbecue Hellmann's sauce
- rozmarin
- ulei de masline
-
Unge carnea de pui cu ulei de masline, adauga sare si piper pe toate partile apoi aseaz-o intr-o oala din fonta.
-
Taie cartofii si morcovii in jumatati si adauga-i in oala alaturi de carne.
-
Curata 3-4 catei de usturoi si adauga-i alaturi de celelalte ingrediente. Mai adauga si cateva crengute de rozmarin si doua felii de lamaie.
-
La final adauga si cateva crengute cu coacaze rosii.
-
Pune oala in cuptorul preincalzit si asteapta 30 de minute, sau pana cand este bine facuta carnea de pui - poti incerca cu furculita, asa iti dai seama daca carnea este gatita si in interior.
-
Serveste cu sosul de barbecue de la Hellmann's si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!