Pui la cuptor, cartofi si mirodenii, coacaze si morcovi Hellmann's

PUI LA CUPTOR, CARTOFI ȘI MIRODENII

O rețetă ușoară cu gust de vară, fructe de pădure și mirodenii parfumate.
  • 30 Mins

    Timp de gătire

  • 40 Mins

    Gata în


  • 2 copane si 2 pulpe de pui
  • 3-4 cartofi medii
  • coacaze
  • 2 morcovi
  • 3-4 catei de usturoi
  • lamaie
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • Hellmann's Barbeque

Made With


  1. Unge carnea de pui cu ulei de masline, adauga sare si piper pe toate partile apoi aseaz-o intr-o oala din fonta.

  2. Taie cartofii si morcovii in jumatati si adauga-i in oala alaturi de carne.

  3. Curata 3-4 catei de usturoi si adauga-i alaturi de celelalte ingrediente. Mai adauga si cateva crengute de rozmarin si doua felii de lamaie.

  4. La final adauga si cateva crengute cu coacaze rosii.

  5. Pune oala in cuptorul preincalzit si asteapta 30 de minute, sau pana cand este bine facuta carnea de pui - poti incerca cu furculita, asa iti dai seama daca carnea este gatita si in interior.

  6. Serveste cu sosul de barbecue de la Hellmann's si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!