Salată Olivier cu maioneză

Poftește și te inspiră! De Paște, gătește simplu cu Hellmann’s și Bucătar Maniac. Sărbători ușoare, mese pline de gust.
  • 30 Mins

    Timp de gătire

  • 40 Mins

    Gata în


  • 2 oua fierte tari
  • 3 ridichi
  • 2 castraveti murati
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3 linguri de mazare fiarta din conserva
  • 1 morcov fiert
  • 1 felie piept de pui la gratar
  • 2 cartofi fierti
  • ½ lingurita de miere
  • chives, frunze de cimbru proaspat sau patrunjel
  • sare
  • piper
  • 3 linguri maioneza Hellmann's Original

Made With


  1. Fierbi ouale timp de 5 minute si pui pe gratar un file de piept de pui, cate 2 minute pe fiecare parte.

  2. Fierbi morcovul si cartofii.

  3. Tai ouale fierte, cartofii, morcovii, pieptul de pui si castravetii in cubulete aproximativ egale ca marime.

  4. Intr-un bol, separat, amesteci 3 linguri de maioneza cu sare, piper, o lingurita de miere si chives tocat marunt.

  5. Amesteci usor toate ingredientele cu dressingul din maioneza.

  6. Decorezi cu felii de ridichi sau castraveti si servesti cu cateva fire de chives sau alte frunze aromate cum ar fi cimbrul proaspat sau patrunjelul.

  7. Vei avea o salata delicioasa si aromata, o gustare usoara si rapida, perfecta de pus pe masa de Paste.