Skip to:
Salată cu piept de curcan
PREGĂTIRE
45 Minutes
GĂTIRE
45 Minutes
PENTRU
45 Minutes
- 200 g cartof dulce
- 100 g salată verde mix
- 70 g roșii cherry
- 50 g măsline kalamata
- 20 g merișoare
- 200 g piept de curcan
- 1 g sare
- 1 g piper
- 1 g boia
- 40 g ceapă roșie
- 5 g mărar
- 40 g bacon felii
- coajă lime
- 20 g crutoane
- Hellmann’s sos de maioneză
-
Taie în fâșii subțiri pieptul de curcan și condimentează-l cu sare, piper și boia dulce, după care prăjește-l în tigaie
-
Între timp, taie roșiile cherry pe din două, ceapa roșie rondele subțiri și prăjește baconul în tigaia în care s-a prăjit curcanul, pentru aromă
-
Înfoliează cartoful dulce în aluminiu și lasă-l în cuptor la 180 de grade timp de 40 de minute. După ce este gata, zdrobește-l în bucăți mari
-
Așează salata verde, cuburile de piept de curcan, cartoful dulce, roșiile, măslinele, merișoarele, baconul, crutoanele, coaja de lime și Hellmann’s sos de maioneză deasupra
-
Amestecă ingredientele și adaugă la final un strop de ulei de măsline