Salată Olivier cu maioneză

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
30 Minutes
Hp Icon two
30 Minutes
Hp Icon 3
30 Minutes
wertyu Image
  • 2 oua fierte tari
  • 3 ridichi
  • 2 castraveti murati
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3 linguri de mazare fiarta din conserva
  • 1 morcov fiert
  • 1 felie piept de pui la gratar
  • 2 cartofi fierti
  • 3 linguri de maioneza
  • ½ lingurita de miere
  • chives, frunze de cimbru proaspat sau patrunjel
  • sare
  • piper
Recipe Images
  1. Fierbi ouale timp de 5 minute si pui pe gratar un file de piept de pui, cate 2 minute pe fiecare parte.

  2. Fierbi morcovul si cartofii.

  3. Tai ouale fierte, cartofii, morcovii, pieptul de pui si castravetii in cubulete aproximativ egale ca marime.

  4. Intr-un bol, separat, amesteci 3 linguri de maioneza cu sare, piper, o lingurita de miere si chives tocat marunt.

  5. Amesteci usor toate ingredientele cu dressingul din maioneza.

  6. Decorezi cu felii de ridichi sau castraveti si servesti cu cateva fire de chives sau alte frunze aromate cum ar fi cimbrul proaspat sau patrunjelul.

  7. Vei avea o salata delicioasa si aromata, o gustare usoara si rapida, perfecta de pus pe masa de Paste.