Skip to:
Salată Olivier cu maioneză
PREGĂTIRE
30 Minutes
GĂTIRE
30 Minutes
PENTRU
30 Minutes
- 2 oua fierte tari
- 3 ridichi
- 2 castraveti murati
- 2 fire de ceapa verde
- 3 linguri de mazare fiarta din conserva
- 1 morcov fiert
- 1 felie piept de pui la gratar
- 2 cartofi fierti
- 3 linguri de maioneza
- ½ lingurita de miere
- chives, frunze de cimbru proaspat sau patrunjel
- sare
- piper
-
Fierbi ouale timp de 5 minute si pui pe gratar un file de piept de pui, cate 2 minute pe fiecare parte.
-
Fierbi morcovul si cartofii.
-
Tai ouale fierte, cartofii, morcovii, pieptul de pui si castravetii in cubulete aproximativ egale ca marime.
-
Intr-un bol, separat, amesteci 3 linguri de maioneza cu sare, piper, o lingurita de miere si chives tocat marunt.
-
Amesteci usor toate ingredientele cu dressingul din maioneza.
-
Decorezi cu felii de ridichi sau castraveti si servesti cu cateva fire de chives sau alte frunze aromate cum ar fi cimbrul proaspat sau patrunjelul.
-
Vei avea o salata delicioasa si aromata, o gustare usoara si rapida, perfecta de pus pe masa de Paste.