Salată de boeuf cu maioneză

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
30 Minutes
Hp Icon two
30 Minutes
Hp Icon 3
30 Minutes
wertyu Image
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1/5 piept de pui, jumatate dintr-un piept
  • 1 gogosar murat
  • 1 castravete murat
  • 2 linguri maioneza
  • sare
Recipe Images
  1. Speli legumele.

  2. Tai legume in cubulete, cartofii in cubulete mai mici, restul legumelor le tai in cubulete si mai mici.

  3. Fierbi cartofii si morcovul.

  4. Tai pieptul de pui in fasii mici mici si il arunci in apa clocolita, unde il lasi sa fiarba cateva minute.

  5. Intr-un bol, dupa ce au fiert legumele si puiul, adaugi toate ingredientele intr-un singur castron si amesteci.

  6. Asezi gustul cu putina sare.

  7. Servesti pur si simplu sau la alegere, decorezi cu felii si jumatati de oua (fierte), gogosar, morcov, patrunjel.