Skip to:
Salată de boeuf cu maioneză
PREGĂTIRE
30 Minutes
GĂTIRE
30 Minutes
PENTRU
30 Minutes
- 2 cartofi
- 1 morcov
- 1/5 piept de pui, jumatate dintr-un piept
- 1 gogosar murat
- 1 castravete murat
- 2 linguri maioneza
- sare
-
Speli legumele.
-
Tai legume in cubulete, cartofii in cubulete mai mici, restul legumelor le tai in cubulete si mai mici.
-
Fierbi cartofii si morcovul.
-
Tai pieptul de pui in fasii mici mici si il arunci in apa clocolita, unde il lasi sa fiarba cateva minute.
-
Intr-un bol, dupa ce au fiert legumele si puiul, adaugi toate ingredientele intr-un singur castron si amesteci.
-
Asezi gustul cu putina sare.
-
Servesti pur si simplu sau la alegere, decorezi cu felii si jumatati de oua (fierte), gogosar, morcov, patrunjel.