Burger de vită suculent

Un burger yummy, de festival, doar că la tine acasă.
  • 25 Mins

    Timp de gătire

  • 45 Mins

    Gata în


  • 600 g carne tocata vita
  • 4 chifle burger
  • 50 g bacon
  • 2 oua
  • 200 g ciuperci
  • 20 g castraveti murati
  • 2-3 rosii cherry
  • 50 ml ulei
  • 5 linguri maioneza Hellmann’s Original – 1 pentru amestecul de carne, 4 pentru montarea burgerilor
  • 4 frunze salata verde, cate una pentru fiecare burger

  1. Taiati carnea de vita la cutit, preferabil grosier.

  2. Tocati fin bacon-ul.

  3. Adaugati ouale, bacon-ul si o lingura de maioneza in amestecul de carne, asezonati cu sare si piper.

  4. Amestecati pana la omogenizare, apoi modelati discuri de aproximativ 11 cm si grosime 3.5 cm si gatiti carnea pe gratar.

  5. Sotati ciupercile in uleiul.

  6. Tocati ceapa, rosiile si salata verde.

  7. Dupa ce carnea este gata, adaugati pe gratar si chiflele taiate pe jumatate, cu fata in jos, cateva secunde.

  8. Montati burgerii adaugand inca o lingura de maioneza pe fiecare chifla.