Skip to:
 
 
                 Burger de vită suculent
                  Un burger yummy, de festival, doar că la tine acasă. 
                
 
               -  25 Mins Timp de gătire 
-  45 Mins Gata în 
Ingrediente
- 600 g carne tocata vita
- 4 chifle burger
- 50 g bacon
- 2 oua
- 200 g ciuperci
- 20 g castraveti murati
- 2-3 rosii cherry
- 50 ml ulei
- 5 linguri maioneza Hellmann’s Original – 1 pentru amestecul de carne, 4 pentru montarea burgerilor
- 4 frunze salata verde, cate una pentru fiecare burger
Made With
Mod de preparare
-  Taiati carnea de vita la cutit, preferabil grosier. 
-  Tocati fin bacon-ul. 
-  Adaugati ouale, bacon-ul si o lingura de maioneza in amestecul de carne, asezonati cu sare si piper. 
-  Amestecati pana la omogenizare, apoi modelati discuri de aproximativ 11 cm si grosime 3.5 cm si gatiti carnea pe gratar. 
-  Sotati ciupercile in uleiul. 
-  Tocati ceapa, rosiile si salata verde. 
-  Dupa ce carnea este gata, adaugati pe gratar si chiflele taiate pe jumatate, cu fata in jos, cateva secunde. 
-  Montati burgerii adaugand inca o lingura de maioneza pe fiecare chifla. 
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!
 
 
               
 
               
 
                          
 
                       
 
                       
 
                       
 
                      