Burger Mexican

Burger Mexican

Dulce, picant, delicios. Ay arriba!
  • 15 Mins

    Timp de gătire

  • 30 Mins

    Gata în


  • 250 g carne de vita tocata
  • 1 ou
  • Piper
  • Un varf de cutit de sare (optional)
  • 2 chifle
  • 1 roșie feliata
  • 2 ardei jalapeño
  • 1 ceapă roșie
  • maioneza Hellmann’s Original
  • 1 avocado
  • 1 lime
  • o mână de coriandru
  • 1- 2 căței de usturoi
  • 4 roșii cherry
  • ruccola

  1. Amestecați carnea de vită tocata impreuna cu un ou într-un bol mare. Condimentati cu sare și piper, apoi modelati carnea în doi burgeri mari, plati.

  2. Taiati in doua avocado-ul, îndepărtați samburele, și tăiați în bucăți mici. Avocado-ul se amestecă cu usturoiul, se condimentează cu zeama de lime, sare, piper, coriandru tocat și roșii cherry feliate.

  3. Tăiați pâinea și prăjiți pe ambele părți.

  4. Ungeți partea inferioară a chiflei cu salsa de avocado. Întindeți maioneza Hellmann’s Original pe partea de sus.

  5. Prăjiti carnea pe ambele părți și puneti-o împreună cu o felie de roșie, ceapă, ardei iute și ruccola între chifle.