Skip to:

Burger Mexican
-
15 Mins
Timp de gătire
-
30 Mins
Gata în
Ingrediente
- 250 g carne de vita tocata
- 1 ou
- Piper
- Un varf de cutit de sare (optional)
- 2 chifle
- 1 roșie feliata
- 2 ardei jalapeño
- 1 ceapă roșie
- maioneza Hellmann’s Original
- 1 avocado
- 1 lime
- o mână de coriandru
- 1- 2 căței de usturoi
- 4 roșii cherry
- ruccola
Made With
Mod de preparare
-
Amestecați carnea de vită tocata impreuna cu un ou într-un bol mare. Condimentati cu sare și piper, apoi modelati carnea în doi burgeri mari, plati.
-
Taiati in doua avocado-ul, îndepărtați samburele, și tăiați în bucăți mici. Avocado-ul se amestecă cu usturoiul, se condimentează cu zeama de lime, sare, piper, coriandru tocat și roșii cherry feliate.
-
Tăiați pâinea și prăjiți pe ambele părți.
-
Ungeți partea inferioară a chiflei cu salsa de avocado. Întindeți maioneza Hellmann’s Original pe partea de sus.
-
Prăjiti carnea pe ambele părți și puneti-o împreună cu o felie de roșie, ceapă, ardei iute și ruccola între chifle.
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!