Skip to:

Burger Royal cu brânză de capră
-
15 Mins
Timp de gătire
-
30 Mins
Gata în
Ingrediente
- 250 g carne de vita tocata
- 1 ou
- Piper
- Un varf de cutit de sare (optional)
- 2 chifle
- branza de capra light
- 4 felii de bacon
- o mana de nuci
- o mana de rucola
- sos Hellmann's Chunky Burger
Pentru ceapa caramelizata:
- 3 cepe rosii
- 2 linguri de ulei de masline
- 3 linguri de unt
- 2 lingurite de zahar brun
Made With
Mod de preparare
-
Amestecați carnea de vită tocata impreuna cu un ou într-un bol mare. Condimentati cu sare și piper, apoi modelati carnea în doi burgeri mari, plati.
-
Intr-o tigaie incinsa adaugati uleiul de masline si untul peste care puneti ceapa feliata si lasati sa se caleasca. Prăjiți până cand ceapa devine aurie, puneti o linguriță de zahăr peste aceasta si amestecati, apoi caliti încă 2-3 minute.
-
Pregatiti un rulou de branza de capra pe care il inveliti intr-o crusta fina de nuci zdrobite. Condimentati carnea cu sare si piper apoi prăjiti-o pe o parte, întoarceti-o și prăjiti-o impreuna cu ruloul de brânză de capră.
-
Într-o alta tigaie, prăjiți baconul la foc mediu până când acesta devine crocant.
-
Prăjiți pâinea pe grătar și puneti peste ea sosul Hellmann’s Chunky Burger.
-
Pe chifla inferioara adăugați ceapa roșie caramelizată, carnea cu brânza de capră, o felie de bacon și rucola. Adaugati chifla superioara si burgerul este gata!
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!