Skip to:
Texas Ranger Burger
PREGĂTIRE
GĂTIRE
PENTRU
- 500 g carne de vita tocata
- 8 ouă
- Piper
- sare
- 4 chifle
- 4 felii de branza cheddar
- 8 felii de bacon
- o mana de salată aisberg
- 2 cepe rosii
- 200g făină
- 2-3 linguri de lapte
- Sos Hellman’s Original Barbeque
-
Amestecați carnea de vită tocata impreuna cu un două ouă într-un bol mare. Condimentati cu sare și piper, apoi modelati carnea în patru burgeri mari, plati.
-
Taiati ceapa in rondele mai groase si inveliti-le in faina. Faina care ne-a ramas o adaugam peste cele 2 ouă și 2-3 linguri de lapte. Din acestea, facem un aluat caruia ii adaugati putina sare și il lasati putin la dospit.
-
Înveliți rondelele de ceapă în aluat, dupa aceea puneți-le în ulei fierbinte și prăjiți-le până când sunt crocante. Lasati excesul de ulei să scurgă pe un șervețel.
-
Condimentează carnea cu sare, piper si prăjește-o pe ambele părți până când este necesar, dupa aceea pune o felie de branza cheddar deasupra și las-o să se topească.
-
În tigaie, prăjiți baconul și adaugat cele 4 ouă batute condimentați-le cu sare, piper și așezați-le pe carnea cu brânză cheddar.
-
Întindeți pe chiflele prajite sosul Hellman’s Original Barbeque si adăugați o frunza de salată peste care puneti carnea cu brânza cheddar, oul si baconul. Apoi adaugati inelele de ceapă prajite și deasupra puneti chifla superioara.