Texas ranger burger

 Texas Ranger Burger

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
20 Minutes
Hp Icon two
20 Minutes
Hp Icon 3
20 Minutes
wertyu Image
  • 500 g carne de vita tocata
  • 8 ouă
  • Piper
  • sare
  • 4 chifle
  • 4 felii de branza cheddar
  • 8 felii de bacon
  • o mana de salată aisberg
  • 2 cepe rosii
  • 200g făină
  • 2-3 linguri de lapte
  • Sos Hellman’s Original Barbeque
Recipe Images
  1. Amestecați carnea de vită tocata impreuna cu un două ouă într-un bol mare. Condimentati cu sare și piper, apoi modelati carnea în patru burgeri mari, plati.

  2. Taiati ceapa in rondele mai groase si inveliti-le in faina. Faina care ne-a ramas o adaugam peste cele 2 ouă și 2-3 linguri de lapte. Din acestea, facem un aluat caruia ii adaugati putina sare și il lasati putin la dospit.

  3. Înveliți rondelele de ceapă în aluat, dupa aceea puneți-le în ulei fierbinte și prăjiți-le până când sunt crocante. Lasati excesul de ulei să scurgă pe un șervețel.

  4. Condimentează carnea cu sare, piper si prăjește-o pe ambele părți până când este necesar, dupa aceea pune o felie de branza cheddar deasupra și las-o să se topească.

  5. În tigaie, prăjiți baconul și adaugat cele 4 ouă batute condimentați-le cu sare, piper și așezați-le pe carnea cu brânză cheddar.

  6. Întindeți pe chiflele prajite sosul Hellman’s Original Barbeque si adăugați o frunza de salată peste care puneti carnea cu brânza cheddar, oul si baconul. Apoi adaugati inelele de ceapă prajite și deasupra puneti chifla superioara.