Burger de vită suculent

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
25 Minutes
Hp Icon two
25 Minutes
Hp Icon 3
25 Minutes
wertyu Image
  • 600 g carne tocata vita
  • 4 chifle burger
  • 50 g bacon
  • 2 oua
  • 200 g ciuperci
  • 20 g castraveti murati
  • 2-3 rosii cherry
  • 50 ml ulei
  • 5 linguri maioneza Hellmann’s Original – 1 pentru amestecul de carne, 4 pentru montarea burgerilor
  • 4 frunze salata verde, cate una pentru fiecare burger
Recipe Images
  1. Taiati carnea de vita la cutit, preferabil grosier.

  2. Tocati fin bacon-ul.

  3. Adaugati ouale, bacon-ul si o lingura de maioneza in amestecul de carne, asezonati cu sare si piper.

  4. Amestecati pana la omogenizare, apoi modelati discuri de aproximativ 11 cm si grosime 3.5 cm si gatiti carnea pe gratar.

  5. Sotati ciupercile in uleiul.

  6. Tocati ceapa, rosiile si salata verde.

  7. Dupa ce carnea este gata, adaugati pe gratar si chiflele taiate pe jumatate, cu fata in jos, cateva secunde.

  8. Montati burgerii adaugand inca o lingura de maioneza pe fiecare chifla.