Skip to:
Burger de vită suculent
PREGĂTIRE
25 Minutes
GĂTIRE
25 Minutes
PENTRU
25 Minutes
- 600 g carne tocata vita
- 4 chifle burger
- 50 g bacon
- 2 oua
- 200 g ciuperci
- 20 g castraveti murati
- 2-3 rosii cherry
- 50 ml ulei
- 5 linguri maioneza Hellmann’s Original – 1 pentru amestecul de carne, 4 pentru montarea burgerilor
- 4 frunze salata verde, cate una pentru fiecare burger
-
Taiati carnea de vita la cutit, preferabil grosier.
-
Tocati fin bacon-ul.
-
Adaugati ouale, bacon-ul si o lingura de maioneza in amestecul de carne, asezonati cu sare si piper.
-
Amestecati pana la omogenizare, apoi modelati discuri de aproximativ 11 cm si grosime 3.5 cm si gatiti carnea pe gratar.
-
Sotati ciupercile in uleiul.
-
Tocati ceapa, rosiile si salata verde.
-
Dupa ce carnea este gata, adaugati pe gratar si chiflele taiate pe jumatate, cu fata in jos, cateva secunde.
-
Montati burgerii adaugand inca o lingura de maioneza pe fiecare chifla.