Burger royal cu branza de capra

 Burger Royal cu brânză de capră

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
15 Minutes
Hp Icon two
15 Minutes
Hp Icon 3
15 Minutes
wertyu Image
  • 250 g carne de vita tocata
  • 1 ou
  • Piper
  • Un varf de cutit de sare (optional)
  • 2 chifle
  • branza de capra light
  • 4 felii de bacon
  • o mana de nuci
  • o mana de rucola
  • sos Hellmann's Chunky Burger

Pentru ceapa caramelizata:

  • 3 cepe rosii
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 3 linguri de unt
  • 2 lingurite de zahar brun
Recipe Images
  1. Amestecați carnea de vită tocata impreuna cu un ou într-un bol mare. Condimentati cu sare și piper, apoi modelati carnea în doi burgeri mari, plati.

  2. Intr-o tigaie incinsa adaugati uleiul de masline si untul peste care puneti ceapa feliata si lasati sa se caleasca. Prăjiți până cand ceapa devine aurie, puneti o linguriță de zahăr peste aceasta si amestecati, apoi caliti încă 2-3 minute.

  3. Pregatiti un rulou de branza de capra pe care il inveliti intr-o crusta fina de nuci zdrobite. Condimentati carnea cu sare si piper apoi prăjiti-o pe o parte, întoarceti-o și prăjiti-o impreuna cu ruloul de brânză de capră.

  4. Într-o alta tigaie, prăjiți baconul la foc mediu până când acesta devine crocant.

  5. Prăjiți pâinea pe grătar și puneti peste ea sosul Hellmann’s Chunky Burger.

  6. Pe chifla inferioara adăugați ceapa roșie caramelizată, carnea cu brânza de capră, o felie de bacon și rucola. Adaugati chifla superioara si burgerul este gata!