Skip to:
Bagel cu vită
PREGĂTIRE
15 Minutes
GĂTIRE
15 Minutes
PENTRU
15 Minutes
- 1 bagel
- 120 g friptură de vită
- sare
- piper
- Un fir de rozmarin
- 1 lingura ulei
- Castraveți feliati
- Rosii taiate rondele
- Salată creata
- 1 lingura maioneza Hellmann’s Original
- 1 lingura ketchup Hellmann’s
- 1 linguriță de muștar
-
Condimentati carnea cu sare, piper, apoi presarati rozmarinul tocat și prăjiti-o pe ambele părți.
-
Dupa aceea carnea se scoate din tigaie și se lasă la loc cald aproximativ 5 minute.
-
Între timp, tăiați bagelul si întindeți maioneza Hellman’s Original, puneti salata, impreuna cu cateva felii de roșii și muștar.
-
Taiati carnea în felii subțiri și răspândiți-o pe bagel.
-
Pe partea de jos puneti ketchup-ul, aranjați feliile de castraveți deasupra si acoperiti cu partea de sus a bagel-ului. Pofta buna!