Bagel cu vită

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
15 Minutes
Hp Icon two
15 Minutes
Hp Icon 3
15 Minutes
wertyu Image
  • 1 bagel
  • 120 g friptură de vită
  • sare
  • piper
  • Un fir de rozmarin
  • 1 lingura ulei
  • Castraveți feliati
  • Rosii taiate rondele
  • Salată creata
  • 1 lingura maioneza Hellmann’s Original
  • 1 lingura ketchup Hellmann’s
  • 1 linguriță de muștar
Recipe Images
  1. Condimentati carnea cu sare, piper, apoi presarati rozmarinul tocat și prăjiti-o pe ambele părți.

  2. Dupa aceea carnea se scoate din tigaie și se lasă la loc cald aproximativ 5 minute.

  3. Între timp, tăiați bagelul si întindeți maioneza Hellman’s Original, puneti salata, impreuna cu cateva felii de roșii și muștar.

  4. Taiati carnea în felii subțiri și răspândiți-o pe bagel.

  5. Pe partea de jos puneti ketchup-ul, aranjați feliile de castraveți deasupra si acoperiti cu partea de sus a bagel-ului. Pofta buna!