Burger cu brânză și bacon

Un burger de festival, doar că la tine acasă. Yummy!
  • 15 Mins

    Timp de gătire

  • 25 Mins

    Gata în


  • 250 g carne de vita tocata
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 chifle de burger
  • 2 felii de bacon
  • 2 felii de branza Cheddar
  • 1 rosie, feliata
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura de sos de soia
  • Putin zahar
  • 2 linguri de maioneza Hellmann’s Original
  • Ketchup Hellmann’s

  1. Amestecați carnea de vită tocata impreuna cu un ou într-un bol mare. Condimentati cu sare și piper, apoi modelati carnea în doi burgeri mari, plati.

  2. Așezați burgerii la foc mediu pe un grătar sau într-o tigaie și gătiții timp de 8-10 minute, întorcând carnea ocazional. Inainte sa luati burgerii de pe gratar/tigaie, așezați feliile de brânză pe ei și lăsați-le să se topească .

  3. Într-o tigaie alăturată, prăjiți baconul la foc mediu până când acesta devine crocant.

  4. Tăiați ceapa în felii subțiri. Apoi, luați chiflele și întindeți pe ele maioneza Hellmann’s Original urmand sa așezați ceapa pe partea inferioara a fiecărei chifle si dupa aceea, așezați burgerul topit cu brânză urmat de baconul prajit, rosia și ketchup-ul Hellmann’s.

  5. Pe partea de sus a chiflei puneti maioneza Hellmann’s Original si apoi asezati-o peste partea de jos a chiflei.

  6. Acum bucurati-va de burgerii deliciosi pe care tocmai i-ati preparat!