Skip to:
Burger cu brânză și bacon
PREGĂTIRE
GĂTIRE
PENTRU
- 250 g carne de vita tocata
- 1 ou
- sare
- piper
- 2 chifle de burger
- 2 felii de bacon
- 2 felii de branza Cheddar
- 1 rosie, feliata
- 1 ceapa rosie
- 1 lingura de sos de soia
- Putin zahar
- 2 linguri de maioneza Hellmann’s Original
- Ketchup Hellmann’s
-
Amestecați carnea de vită tocata impreuna cu un ou într-un bol mare. Condimentati cu sare și piper, apoi modelati carnea în doi burgeri mari, plati.
-
Așezați burgerii la foc mediu pe un grătar sau într-o tigaie și gătiții timp de 8-10 minute, întorcând carnea ocazional. Inainte sa luati burgerii de pe gratar/tigaie, așezați feliile de brânză pe ei și lăsați-le să se topească .
-
Într-o tigaie alăturată, prăjiți baconul la foc mediu până când acesta devine crocant.
-
Tăiați ceapa în felii subțiri. Apoi, luați chiflele și întindeți pe ele maioneza Hellmann’s Original urmand sa așezați ceapa pe partea inferioara a fiecărei chifle si dupa aceea, așezați burgerul topit cu brânză urmat de baconul prajit, rosia și ketchup-ul Hellmann’s.
-
Pe partea de sus a chiflei puneti maioneza Hellmann’s Original si apoi asezati-o peste partea de jos a chiflei.
-
Acum bucurati-va de burgerii deliciosi pe care tocmai i-ati preparat!