Skip to:

Friptură de vită cu legume la cuptor
Pentru momentele când îți este poftă de ceva acasă
-
60 Mins
Timp de gătire
-
1 H 10 Mins
Gata în
Ingrediente
- Carne de vită, steak
- Cartofi
- Morcovi
- Ardei roșu
- Rozmarin
- Sare
- Condimente
- Ulei de măsline
- sos maioneza Hellmann's Original
Made With
Mod de preparare
-
Taie carnea de vită în felii subțiri și las-o la macerat 24 de ore înainte să o adaugi de procesul de gătire.
-
Spală și taie legumele, amestecă-le cu ulei de măsline și condimente după bunul gust și pune-le într-o tavă la cuptor împreună cu friptura de vită, timp de 60 de minute.
-
Servește cu câteva fire de rozmarin fresh și alături de o sosieră de maioneză Hellmann’s.
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!