Friptură de vită cu legume la cuptor

Friptură de vită cu legume la cuptor

Pentru momentele când îți este poftă de ceva acasă
  • 60 Mins

    Timp de gătire

  • 1 H 10 Mins

    Gata în


  • Carne de vită, steak
  • Cartofi
  • Morcovi
  • Ardei roșu
  • Rozmarin
  • Sare
  • Condimente
  • Ulei de măsline
  • sos maioneza Hellmann's Original

  1. Taie carnea de vită în felii subțiri și las-o la macerat 24 de ore înainte să o adaugi de procesul de gătire.

  2. Spală și taie legumele, amestecă-le cu ulei de măsline și condimente după bunul gust și pune-le într-o tavă la cuptor împreună cu friptura de vită, timp de 60 de minute.

  3. Servește cu câteva fire de rozmarin fresh și alături de o sosieră de maioneză Hellmann’s.