Juicy blue cheese burger și cartofi wedges

 Juicy blue cheese burger și cartofi wedges

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
40 Minutes
Hp Icon two
40 Minutes
Hp Icon 3
40 Minutes
wertyu Image
  • 600 g carne de vită
  • 2 chifle burger
  • 2 felii blue cheese
  • Original Burger Hellmann's sauce
  • salată verde
  • 2 felii de roșie
  • 2 felii de ceapă roșie
  • castraveți murați
  • salată verde
  • sare
  • piper
  • 500 g cartofi albi noi
  • parmezan
  • usturoi
  • paprika
  • pătrunjel
  • ulei de măsline
Recipe Images
  1. Spală cartofii și taie-i în 4 bucăți. Amestecă-i cu puțin ulei de măsline, câțiva căței de usturoi presați, paprika, parmezan și pătrunjel tocat.

  2. Îi așezi într-o tavă cu hârtie de copt și îi lași în cuptorul încălzit la 220 C pentru 30 de minute. La jumătatea timpului, întorci cartofii în tavă să se rumenească pe ambele părți.

  3. Carnea tocată o împarți în 2 bucăți egale și formezi chiftele de burger.

  4. Le pui pe grill, asezonezi cu sare și piper și le lași până când sunt făcute pe ambele părți. Când sunt aproape gata, adaugi deasupra chiftelelor feliile de blue cheese să se topească puțin.

  5. Chiflele le tai în jumătate, le ungi cu puțin unt sau ulei și așezi cele 4 jumătăți pe grill pentru a se rumeni și ele.

  6. Pe o farfurie așezi cartofii, o jumătate de chiflă, sos Original Burger Hellmann’s și apoi chifteaua cu blue cheese, legumele care îți plac (ceapă, roșie, castraveți murați, salată verde) și finalizezi cu a doua jumătate de chiflă deasupra.

  7. Servește cu sosul Original Burger Hellmann’s și ai propriul street food la tine acasă.